Fortidsformidleren

Jeg har en ph.d. i historie og har skrevet afhandlingen Politik og pensler. Guldalderkunstnere og politik i dansk billedkunst fra 1830’erne til 1860’erne. Min afhandling handler især om den gruppe af nationale kunstnere der i dag fylder godt på kunstmuseernes hvide vægge og i vores alle sammens nationale bevidsthed. Du kan læse mere om min forskning under fanen Forskning. Jeg har derudover en cand.mag. i historie og middelalderarkæologi fra Aarhus Universitet. På en dårlig dag joker jeg gerne med, at netop denne kombination er den helt optimale, hvis man gerne vil være arbejdsløs så længe som muligt. Men på en god dag, så er det helt tydeligt, hvordan kombinationen af vådt udgravningsmudder og tørt arkivstøv skaber optimale betingelser for at komme helt tæt på fortiden.

Kontakt mig endelig, hvis du er interesseret i at modtage en digital kopi af ph.d.-afhandlingen. Du er også velkommen til at tage et nærmere kig på min baggrund og mit CV på LinkedIn.

Jeg bor i Haderslev med min søde mand og vores to dejlige piger. De (pigerne, i hvert fald) kan stadig godt slæbes med på museum, og de udsættes derfor med jævne mellemrum for indoktrinering og uforbeholden lovprisning af gamle dage. Mange af mine museumsbesøg er derfor også præget af børneøjne og små pilfingre, hvilket som regel gør oplevelsen endnu federe.

Kontakt: kontakt@fortidsformidling.dk